Machines voor Slachthuizen

BRE is een Belgisch bedrijf  gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van systemen voor het verwerken van dierlijke nevenstromen uit het slachtproces. We leveren totaal installaties die slacht bij-producten  op een moderne, economische en efficiënte manier behandelen.

 

 

Engineering & Construction

Al onze producten worden in onze ontwerpafdeling uiterst gedetailleerd uitgetekend op 3D software. Na het uitwerken van het volledig project worden alle onderdelen gebouwd in onze werkplaats. Voor ingekochte onderdelen werken we enkel met gerenommeerde internationale leveranciers.

 

 

Service 

B.r.e biedt ondersteuning en adviseert zijn klanten voor alle mogelijke projecten omtrent verwerking en behandeling van neven stromen uit het slachtproces.

 

 

Research & Development

Als bedrijf geloven wij dat onze systemen een meerwaarde moeten betekenen voor onze klanten. We onderzoeken verschillende mogelijkheden voor het verwerken en bewerken van slacht neven stromen. Engineering is or passion.

Referenties

Lees meer

Nieuws

welkom op onze nieuwe website

01/02/2017

We zijn opgetogen om onze nieuwe portfolio van ons bedrijf voor te stellen. Ons doel was om een moderne en duidelijk website te bouwen met een betere gebruikerservaring. De website is nog in opbouw en zal op regelmatige basis worden aangepast. De site is op alle mobiele toepassingen toegankelijk.

Mvg Olivier Devos

Lees meer