Machines voor slachthuizen

BRE is een Belgisch bedrijf  gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van systemen voor het verwerken van Cat1 Cat2 & Cat3 nevenstromen uit het slachtproces. We leveren totaal installaties die slacht bij-producten  op een moderne, economische en efficiënte manier behandelen.

 

 

Engineering & Construction

Al onze producten worden in onze ontwerpafdeling uiterst gedetailleerd uitgetekend op 3D software. Na het uitwerken van het volledig project worden alle onderdelen gebouwd in onze werkplaats. Voor ingekochte onderdelen werken we enkel met gerenommeerde internationale leveranciers.

 

 

Service 

B.r.e biedt ondersteuning en adviseert zijn klanten voor alle mogelijke projecten omtrent verwerking en behandeling van neven stromen uit het slachtproces.

 

 

Research & Development

 

De filosofie van ons bedrijf is om winst te genereren voor onze klanten, daarom zoeken we naar nieuwe kansen voor meer duurzaamheid en een betere handeling van slacht bij producten. Engineering is niet ons werk, het is onze passie!

 

Referenties

Lees meer

Nieuws

New machine for processing cat 3

06/01/2020

After a few months of testing, bre releases a new concept for processing cat3. for more figures and information please contact olivier@br-e.be

Lees meer